[PENGARANG]

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hye semua. Dulu dan kini semakin berbeza. Dulu adalah kenangan yang tidak mungkin ku lupakan.

2009-08-08

Kerana Jubah Konvo

ari ni merupakan ari pengambilan jubah konvo untuk siswa n siswi dari fakulti kejuruteraan mekanikal, kejuruteraan awan, kejuruteraan elektrik, master n phd....untuk fakulti laen, xtahu la plax bpe hb...hoho mid a.k.a ex-rewmate aku dlu, wakilkn aku g amik jubah konvo die...aku pon g ngan sare n marwan...jubah bole d ambek kat stor jubah utm....cm bese la, ghamai gle org...yer la, bukan nye sorng dua yg nk grade...hoho

ktrng smp kol 9pg...2 pon barisan da panjang gle...dalam kol 11.30 baru la bole ambek jubahnye...kali ni, die punye barisan menghala ke pejabat bendahari...so, xder la berpanas cm taun lpas....mayb sbb taun lpas da ramai kot org pengsan, sbb tu die tuka arah tok brator...huhu

menunggu dan tros menunggu

mase menunggu 2, ghamai la aku jupe kengkawan yg da lame x bersua muka...hihi ade la jupe li ping, mien, ah hee, ah chong, tommy, c-tine, nad, basit n ghamai ag la kwn2 aku yg dr kos or fakulti laen mcm aini, shafiq, ina, mila....dah jupe 2, ape lg, beborak la kami...tanye pasal perkembangan sume org la....majoriti da kije da kengkawan aku ni...

kaunter stor Jubah

errmmm afte aku n sare amek jubah, ktrng tngu marwan plax...afte da siap amek n check jubah yg ktrng amek, ktrng pon blah la dr stor jubah 2 n tros g mkn kat mak jah kat taman u...restoren feveret sare...hihi afte da mkn, sempt ag g bli apam balik....jugak feveret sare...hoho then kami balik bilik la, ape lg...cuace pown panas...cm ngantok smcm plax...ye la, pg td bgn kemaen awal ag...hihi

beg berisi jubah semate-mate


p/s:jom tdo!!


6 comments:

Sare said...

olololo..fiq..mmg kiter berato smpi sakit pinggang..seb baek la da berbumbung..kalo x,da pengsan da..cuba la bygkn 2 jam 30 min..kalo lecture pon i da ponteng da..haha..~

Sare said...

olololo..fiq..mmg kiter berato smpi sakit pinggang..seb baek la da berbumbung..kalo x,da pengsan da..cuba la bygkn 2 jam 30 min..kalo lecture pon i da ponteng da..haha..~

fiQ gurLz said...

a ah..naek saket urat saraf tumit kaki i tao...panjang gle...2 pon kte da g on tyme...u mmg, bkn je yg 2 jam 30 min yg akn u ponteng...yg 3o min pown u ponteng....wakakaka *gelak guling2

Sare said...

mmg la..itu yg bwt i cemerlang tuh..hahaha..dr kecik ske ponteng tp ms kecik mak ader kt umah,so taley la nk ponteng..kang kne sesah plak..

marwan said...

lew..byk tul kegemaran sare kn..mak jah la..apam balik la..yang penting..sodap..hehe

fiQ gurLz said...

marwan:btol btol btol...smpkn dah kamceng gle dah ngan pkcik yg kire bill tu.....siap xbg tukang masak die tuka menu laen sbb sare sukeee gle makn masak lomak cili api die...ngeee~

Blog Widget by LinkWithin