[PENGARANG]

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hye semua. Dulu dan kini semakin berbeza. Dulu adalah kenangan yang tidak mungkin ku lupakan.

2009-08-15

Be myself

video

lagu ni mengingatkn aku tentang keysah smase kat matrikulasi pulau pinang....mase 2 aku try 2 b org laen untuk memuaskn ati sume org...n ade sorng kawn (echa abas) aku ckp...'b urself fiq'......n mase nk berpisah or abes matrix, diorng (echa, amy, mira, mus, aja) pasang lagu ni n nyanyikn tok aku...teharu beb....dah la nyanyi ghamai2...siap nanges2 ag taw diorng n aku pon ape lg, tersedu sedan la....hohoho padahl malm sbelom 2 aku ade ckp yg aku xkn nanges pown...tngk2 aku yg nanges beria....hahaha tp siyes la aku teharu....

errmm ghamai org yg sayng aku ghupenye yerk...hoho then skunk ni, aku jd diri aku....tp aku akn try la bwat org suke n senang kwn ngan aku n if diorng still xley trima aku, aku nk bwat cm ne kn.....nk kawan ni tiada paksaan....tp skunk ni pristiwa kat matrik 2 da lame berlalu n ktrng da xder lg la maslh cm dolu2 2...sume da jd dewasa la konon..hoho


p/s:windu la bebudak matrix aku dlu...KMPP 04/05-f5p5


3 comments:

Cik Seri said...

sayang k.fiq juga
hehe

dianna said...

i pun rindu jugak budak matrik :D
u matrik penang eh?
i skang kat uitm pun ramai budak matrik penang. dieorg cool :)

fiQ gurLz said...

a ah..i matrix penang....kengkwn i dlu pown cool n sporting sume...ekceli da lame sngt x jupe diorng....tiap kali denga lagu ni, mmg tringt kat diorng...errmm u dlu matrix mane?

Blog Widget by LinkWithin