[PENGARANG]

My photo
Shah Alam, Selangor, Malaysia
Hye semua. Dulu dan kini semakin berbeza. Dulu adalah kenangan yang tidak mungkin ku lupakan.

2009-08-07

Miss u Damn Much

Masok nye aku sem baru ni bermakne aku tidak lg bersama kengkawan aku yang laen...ekceli aku teramat merindui mereke sume...campor ngan aku praktikel 2bulan stengah, kire2 da 3 buln la aku x jupe diorng....kalo ari minggu or mlm je, aku mesti tringat kat diorng...yer la, kalo dlu salu g memane ngan diorng especially tqa, mid n maziah....sare ngan mien, aku da jupe da coz diorng ade kat sini....ekceli, ngan maziah pon da jupe mase mule2 aku smp, die ade kat bilik aku...tp kejap sngt ktrng jupe....xsempt nk cite panjng2...hoho

jadinye skunk ni aku mmg xjupe langsung ngan tqa n mid la...diorng ni la yg aku salu kua dlu...kua ngan moto or bas or teksi...aku ngan tqa, lagi la...dari 1st yaer smp final year, sntiase bersame....g memane, kalo ade aku, mesti ade tqa n kalo ade tqa, mesti ade aku...hoho banyk la al kisah aku ngan tqa ni...suka duka bersama...especially mase ktrng taun 2...mmg banyk sangt cabaran idop....tp 2 sume buatkn kami lg2 la rapat...dlu, aku ingtkn yg aku mmg xkn rapat balik dah ngan die...hoho

dak2 pomopuan batch aku 01-05/06

slaen tqa, sare jugk bnyk share suke duka ngan aku...bole d kate sume perkare la ktrgn share....sharing is loving la katekan....tp aku jarang gak la jupe sare coz die dok kolej laen....die asek dok bilik single je kat k9 nun....ermm lgpn die pown ade komitmen laen...so, aku xnk la ganggu...hahaha tp kalo aku g lepak bilik die, xpnah nye kejap....bile dah jupe 2, pahm2 jela...mmg lame..so, biasenye kalo aku g jupe die, aku g tdo bilik die la....besh lepak bilik die coz die dok single...so, bole la pasang muzik kuat2......wahaha skunk ni, sare sambung master kat sini gak....so, kami still bole lepak sesame...

wif Sare

mid plax merupakan rewmate aku mase 4th year n 3rd year n housemate aku mase 2nd year....ngan die pon aku bnyk la knangan nyer...banyk la suka dukanya...n stiap mlm kalo ktrng malas nk buat kije, salu la ktrng tngk cite sesame dalm gelap...mcm kat pnaggung jerk...hihi die ni mmg terer la kalo pape je pasal komputer.....n die suke upload lagu2 baru...aku bnyk amek dari pc die la...n last dlu, die ngah suke lagu2 indie....mase 2 aku x tahu la ape lagu indie 2.....tp ble die slalu pasang lagu2 indie 2, aku plax yg suke lbey2...hoho

wif Maziah, Mien n tQa

maziah ngan mien pown banyk mase bersame ngan aku...yela, budak 2 org ni, kalo rase nk jalan or nk makn je, ajk aku....aku pon mmg suke mkn2 ni...sbb 2 la diorng suke ajk aku...wahaha kami mmg suke makanan...kuang3x pnah gak skali tu, ktrng smp balik meredah ujan belantare afte g makn domino kat giant....hoho n aku plax baru balik kelas mase tu, so pakai baju kurung je la...bebudak ni, sanggp naek bilik aku amek helmet...hoho smangat sunggowh diorng....terharu aku...uwaaaaa.....

wif maziah, tQa, mien n Midz

ha, kalo nk cite detail lagi pasal membe2 aku ni...mmg 4,5 ari pown x abes kalo nk taip....sbb terlampao bnyk knangan kami bersame...yerla dah 4 taun weii besame...n kalo nk tahu, mien, maziah, tqa n mid ni, sume pnah jd housemate n rewmate aku slame 4 taun ni....siyes la mase aku dok menaip ni, aku mmg telampau merindui mereka sume....walao dtg 1000org kwn pasni pown, tetap x same cm diorng....sume gelak tawa, air mate, senyuman n ape je perbuatan diorng aku ingt....smpkn aku tersenyum sndiri kalo tringat pasal diorng sume....sob3....


p/s:countdown 16 Ogos...x sabr nyer!!!!


8 comments:

Permata Nusantara said...

tahukah kamu bahawa diriku sudah seminggu dilanda demam....dan lantas bila saja demam...teringat kamu...kerana kamu memang banyak kisah demam....hehe...ditambah pula membaca entri ini..isk3...hati yang benar2 terusik..uwaaaaa...

Sare said...

huhu..aku jua begitu permata nusantara..hati ini tersentuh plak..terusik pon ader..huhu..tp aku maseh sehat walfiat..Alhamdulillah..cuma ada kemelut jiwa sket..huhu..fiq..andainya kau tahu..kami suma rindukan kamooo..erk..walopn i ader kt sini n masih bersendiri di k9,masih juga teringt kt kawan2..da lamer xdgr mereka bergosip..termasukla diri ini..haha..da lamer xdgr mereka gelak2..walopun jarang bersama tapi masih terasa jugak bahangnyer..huhu..hang in there fiq!!

fiQ gurLz said...

permata:owh2 cik pertama, daku tahu yang dirimu dilanda demam2 sejak akhir2 ini....status dalm fb n ym menyatakn sgalanye...uhuk2~ diriku terlalu asyek demam eh??wahaha yerp, mase 1st year dlu...smp kne naek ambulans....2x plax tuh...hoho tp alhamdulillah skunk ni maseyh ag sehay walafiat....dan d harapkn permata sehat cepat yer....mau jumpe kamoo dalam keadaan yg sehat n ceria sprti dolu2....kangan sama kamoo~

fiQ gurLz said...

Sare:owh2 sare...walaopon kita sudah ketemu, daku tetap slalu merindui kamoo....ingin lepak dengn mu lg walaopon baru je lepak sesame...huhu ntah ble lg kte dapt kumpul reramai cm dolu...akan ku tngu reunion kte ari ahad neh...

Kasih said...

huhauhaau
rindu2 yer gn korg2 smu ni..
aku bru bce entri ni..
al maklum la cbuk skit..
heehehhe..
weiii..
nnt kita wat renioun hujung minggu ni..
renioun kt PESTA KONVO..
ahakz..
rindu yer nk jenjalan..
rindu nak mkan steamboat..
rindu nak mkan dominos..
rindu nak mkan dan mkan..
hehehehhhe

Sare said...

yeah..kalo dirimu datang pd reunion ini nanti,daku tanpa segan silu minta dirimu buatla apa yang patot..seperti buah tangan..hihi..muahahaha..

fiQ gurLz said...

kasih: owh bule2..nati kte bwat sume2 2 kembali yer nati kat pesta konvo...aku teramat ghindu sume tuh tao...skunk ni, ari minggu je, aku lepak bilik je...xkua dah cm dlu...sian aku...kawan xder, pkwe pon xder...sob3...

p/s:ha, most welcomed 2 maziah...hihi

fiQ gurLz said...

sare: owh2 maisarah...daku mmg tringen sngt nk bawak sumting tok korunk...tp ghamai sngt plax nk kne bg plus i skunk ni ngah sengkek gle...mklom je la, xdpt PT....hohoho

p/sape kate kite tebalik kn je...u ol bg kat i??hihihi

Blog Widget by LinkWithin